Oktatás, felkészítés a rádióamatőr vizsgára

Sosem lehet eléggé korán kezdeni

Ha valaki érdeklődik a tevékenységeink iránt, elérkezhet a pillanat, hogy Ő is szeretne rádióösszeköttetéseket létesíteni, versenyezni, vagy egyszerűen csak kipróbálni az általa épített készülékeket. Ezek némelyikéhez viszont hatósági engedély szükséges, aminek a megszerzéséhez egy komoly vizsgán keresztül vezet az út.

Ennek a vizsgának a sikeres elvégzéséhez nyújt a klubunk, komoly szándékkal és tenni akarással rendelkező tagjai számára ingyenes segítséget. Képzett oktatóink vállalják az felkészítést. A vizsgák tartalma több nagy témára terjed ki. Ilyenek a jogi ismeretek, a rádió-forgalmazási ismeretek, az életvédelmi ismeretek és a technikai ismeretek. Ez utóbbi a legnagyobb és egyben legnehezebb anyag.

Eddig a klubunk által vizsgára bocsájtott tagjai szinte mind sikerrel vizsgáztak. Oktatóink komolyak, és aki komolyan készül, annak sikerülni is fog a vizsga. Nem egyszerű, de elérhető a siker.

Ha valaki szeretne rádióamatőr vizsgát tenni kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, csatlakozzon hozzánk és mi segítünk.