Diákvetélkedő a Katasztrófa elhárítókkal.

2017.04.05-én, Újpalotán lezajlott a Diákvetélkedő a Katasztrófa elhárítókkal!
Gyerekeknek nagyon tetszett, a szervezők nagyon meg voltak elégedve! Kicsit ijesztő volt a reggeli időjárás, de szó sem lehetett az elhalasztásáról a rendezők minden áron meg akarták tartani. Később kedvező irányba alakult az időjárás.
 
Jeleztem a katasztrófavédőknek, hogy kicsit szűkös volt a felkészülési idő mind a rendezvény előtti napokon, mind a rendezvény előtti percekben. Alig kapcsoltuk be a rókaadót, már sorban álltak a csapatok. Ígéretet kaptunk, hogy legközelebb több időt biztosítanak majd a telepítésre.
Zoli és én mellettem az állomáson jelen volt László Gábor, aki sok értékes segítséget nyújtott. Én a tesztekkel és papírmunkával foglalkoztam, Zoli az iránymérést vezette. Zolira hárult a legtöbb munka, meg sem állt egyetlen másodpercre se, az Ö feladata volt a leg időigényesebb Őt hajtottuk, hogy minél kevésbé torlódjanak fel a csapatok.
 
Végeredmény: Mindenkinek tetszett tevékenységünk, a rendezőknek, helyi politikusnak, főrendőrnek, szervezőknek, tanároknak és gyerekeknek! Jelezték, hogy a jövőben is számítanak ránk!
 
Ha többen lennénk MOM-osok, akkor gördülékenyebben mehetne, sőt, rádióállomást is telepíthetnénk, aminek biztosan volna nagy sikere! Ma Zoli dolgozott a legtöbbet, köszönet áldozatos és türelmes munkájáért
 
73! Flórián HA5SEA