Kitelepülések

Kitelepülés a Naplás tó partján

  Klubunk rendezvényei nem csak a csütörtöki klubnapokra és az évenként néhány alkalmas taggyűlésekre korlátozódik. Gyakran rendezünk ú.n. kitelepüléseket, melyek gyakorlatilag piknikkel egybekötött rádiózást jelentenek.

   Ilyenkor a főzésben is ügyes klubtagjaink bográcsban készítenek valamilyen finomságot a klubtagjaink és esetleges vendégeink számára. Ezzel párhuzamosan fölállításra kerül egy, vagy több antenna és beüzemelésre kerülnek a rádiók is. A klubtagok időnként odaülve próbálhatnak érdekes rádióösszeköttetéseket létesíteni. A kitelepülések többnyire a szabadban zajlanak. Jellemzőjük a jó hangulat és a barátságos légkör. Nemritka, hogy más klubok tagjai is vendégeink ilyenkor. Az ilyen típusú rendezvényeink általában az egyik hétvégi napon 9:00 és 10:00 között kezdődnek. A csapat aztán a nap végén élményekkel gazdagodva 19:00 körül haza indul.

Évente egy-két alkalommal szervezni szoktunk több (2-3) napos kitelepülést is. Ezek általában magyarországon, valamilyen szép helyen zajlanak. Az ilyen rendezvényeinken nem csak klubtagjaink, hanem esetleg azok családtagjai is részt szoktak venni. A szervezés során különösen szem előtt tartjuk, hogy az ilyen önköltséges programok pénztárca kímélők, ugyanakkor jó minőségűek és tartalmasak legyenek.